Consultanta Juridica

Prin serviciile de consultanță juridică oferite de Anghel Nicolae – Cabinet de Avocat, din Brașov, veți obține cele mai bune soluții legale la problemele juridice cu care vă confruntați. Activitatea noastră se desfășoară cu scopul de a promova și de a apăra libertățile și interesele legitime, atât persoanelor fizice cât și persoanelor juridice.

Numeroase probleme din sferă juridică care v-au afectat viața până acum, vor putea fi clasate la capitolul “trecut” dat fiind faptul că avem experiență și va putem oferi asistenţă și soluții concrete în următoarele domenii:

  • Drept civil: cu privire la revendicări imobiliare, construcții, terenuri; anulări (acte și contracte, proces verbal amendă contravențională, acte notariale, certificat de moștenitor etc.), contestații la executare, evacuări, executări silite, partaj, popriri asiguratorii, pretenții etc.
  • Drept penal: cu privire la contexte penale precum furturi, înșelăciuni, proxenetism, infracțiuni de corupție și multe alte infracțiuni prevăzute de legea penală.
  • Dreptul familiei: cu privire la divorț și partaj, conflicte domestice, recuperarea averii familiei etc.
  • Contencios administrativ: cu privire la emiterea de acte administrative nelegale, analiza unor acte administrative, litigii generate de soluționarea în termen legal etc.
  • Drepturi reale imobiliare – real estate: cu privire la litigii în materie de drepturi reale imobiliare.
  • Dreptul muncii: cu privire la litigiile de muncă (oferim servicii atât pentru angajați cât și pentru angajatori).
  • Dreptul contractelor: oferim, pentru fiecare situație în parte, tipul de contract care va apăra cel mai bine interesele.
  • Cetăţeni străini: cu privire la implementarea unor afaceri în România, obținere de ședere, obținere de permise de muncă etc.

Cunoștințele juridice pe care le deţinem sunt dublate de o amplă experiență în domeniu care va poate ajuta să alegeți cea mai bună soluție. Suntem la dispoziția persoanelor care au apelat sau intenționează să apeleze la serviciile noastre, atât telefonic și prin corespondență (ex: e-mail), cât și la sediul cabinetului: B-dul Mihai Kogălniceanu Nr. 14, Bl. 1K, Sc. A, Ap.10, Brașov.

Răspundem asumat și cu promtitudine tuturor celor care ne solicită informații juridice, în ideea în care ne dorim să fim considerați parteneri profesioniști de către toți clienții noștri!